Integritetspolicy

Inlägget är reklam för Moderna Försäkringar, ManyPets SE, Insplanet, Hedvig SE, evoli SE, Europeiska ERV, Compricer & Accept Inkomstförsäkring och innehåller annonslänkar.

Vi vill göra det väldigt tydligt vilka rättigheter du som besökare har på Jämför Försäkring. Det är viktigt för oss att följa GDPR-riktlinjerna och kraven som lagstiftningen ställer, men lika viktigt att du som besökare ska förstå vad som gäller på sajten.

Samtycke

När du använder Jämför Försäkring (jämförförsäkring.se) samtycker du till vår integritetspolicy.

Personlig data

Jämför Försäkring samlar in, sparar och använder viss data när du använder vår sajt. Detta inkluderar:

  1. Information om din enhet och nätverk så som IP-adress, webbläsarens typ och version, typ av enhet och operativsystem,
  2. samt information om hur du använder Jämför Försäkring så som vilken sida du besökte precis innan Jämför Försäkring, vilka sidor du besöker på Jämför Försäkring och hur längre du stannar på Jämför Försäkring,
  3. samt information som du fyller i genom Jämför Försäkring kontaktformulär så som namn, e-post, ämne och meddelande,
  4. samt annan information som du aktivt delar med dig av till oss så som i kontaktformuläret.

Vi hade inte samlat in information om det inte fanns en viktig användning för denna. Jämför Försäkring använder din information till att:

  1. Analysera och förbättra webbplatsen,
  2. samt kunna hjälpa till genom kontaktformuläret,
  3. samt ge tredjeparter information om hur webbsidan fungerar och vilka som besöker den.

Jämför Försäkring säljer aldrig dina uppgifter till tredjeparter.

Utöver tredjeparter som har tillgång till opersonlig data och viss begränsad personlig data för att analysera hur webbplatsen fungerar och vilka som besöker den i förbättringssyfte delar Jämför Försäkring aldrig din personliga data med någon. Undantag gäller endast om Jämför Försäkring blir tvingade i en förfrågan från en domstol.

Enligt GDPR har du rätten att:

  1. Be oss om att begära ut din personliga data,
  2. samt be oss ta bort din personliga data.

För att ta bort kakor gör du det direkt i din webbläsare. Där kan du även blockera att kakor sparas över huvud taget, eller blockera tredjepartskakor.

Informationen vi kan ta bort är den som går att koppla till dig genom till exempel IP-adress. Anonym information tar vi inte bort.

För att begära något av ovanstående, använd kontaktformuläret som finns länkat sidfoten på samtliga sidor på Jämför Försäkring. Notera även om du vill att vi tar bort datan som är inskickad genom kontaktformuläret. Begär du ut information inkluderar vi även denna som sker vid användning av kontaktformuläret.

Tredjepartsdata

När du använder dig av Jämför Försäkring godkänner du att tredjepartsföretag får tillgång till en begränsad information om din enhet och ditt nätverk. Tredjepartsföretagen är Google i form av analys av data samt Adtraction i form av annonsspårning. När du klickar på en länk till en extern hemsida gäller deras integritetspolicy.

Webbkakor

Jämför Försäkring använder kakor för att spåra klick till att analysera besöksmönster på webbplatsen genom Google, samt till att spåra klick genom Adtraction.